Wij helpen volwassenen in Nederland en België van nul naar TOPIK2-3 binnen 2-3 jaar

Ons verhaal

안녕하세요! Wij zijn Nari en Shiro, en om heel eerlijk te zijn, begon het allemaal met het Japans. Sinds 2008 geven wij al Japanse les en Kimchi maakt deel uit van Kotatsu. Bij Kotatsu hebben we het al mogelijk gemaakt voor mensen om vloeiend Japans te leren, en nu is het tijd voor Koreaans! Wij geloven dat het voor iedereen mogelijk moet zijn om vloeiend Koreaans te leren spreken.

Ons doel is om zoveel mogelijk gelijkgestemde mensen met elkaar te verbinden. Waarom zou je alleen leren als je zoveel nieuwe en leuke vrienden kunt maken die dezelfde passie delen als jij?

"Learning a new language is like unlocking a door to a whole new world." Wij geloven dat het leren van een nieuwe taal nieuwe deuren voor je opent die je nog nooit eerder had gezien. Als jij naar Korea vliegt en met de lokale mensen kunt communiceren, gaan alle deuren voor je open die anders helaas gesloten blijven.

Ons doel

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen om het TOPIK3-niveau te bereiken, wat Europees gelijkstaat aan niveau B1. TOPIK, dat staat voor 'Test of Proficiency in Korean,' en is wereldwijd de standaard voor de Koreaanse taal. Of je nu van plan bent om in Korea te wonen of te werken, of simpelweg een erkend certificaat in het Koreaans wilt behalen, TOPIK is een geweldig doel om naar te streven. Wij willen jou binnen 2-3 jaar naar het TOPIK2 of TOPIK3 niveau begeleiden, zodat je met vertrouwen naar Korea kunt reizen, je avontuur kunt beginnen, geweldige mensen kunt ontmoeten en onvergetelijke herinneringen kunt creëren.

Ervaringen

Ben je benieuwd naar de ervaringen van onze studenten?Bekijk hier onze testimonials.

>