EduKimichi Gratis 10-Daagse Proefcursus

 • 100% Gratis en Vrijblijvend:
  Probeer onze cursus zonder enige kosten of verplichtingen. Het is een perfecte kans om onze lesmethode te ervaren en te bepalen of deze past bij jouw leerdoelen en stijl.
 • Exclusieve Toegang
  Geniet van 10 dagen gratis toegang tot de eerste drie lessen van onze cursus ‘Korean Mastery 1 – TOPIK1-A’. Deze cursus is speciaal ontworpen voor beginners en biedt een solide basis in de Koreaanse taal.
 • Live Lesopnames
  Ervaar hoe leuk en simpel het is om Koreaans te leren met onze opgenomen live lessen. Zo krijg je een authentiek beeld van onze interactieve en laagdrempelige lesmethode.
 • Interactieve Toetsen:
  Test je kennis en volg je voortgang met onze inclusieve toetsen en krijg directe feedback over je scores. Dit helpt je om je sterke en zwakke punten te bepalen.
 • Lesmateriaal van Hoge Kwaliteit:
  Krijg toegang tot een volledig hoofdstuk uit ons speciaal ontwikkelde lesboek ‘Korean Mastery 1’. Dit lesboek is een waardevolle bron voor zowel tijdens als na de cursus.
 • Uitgebreide Lesinhoud:
  Ontdek 4,5 uur aan kwalitatief hoogstaand lesmateriaal dat je helpt om snel en efficiënt Koreaans te leren.

Kimberley

“In een wereld waar er online zoveel reclame wordt aangeboden, weten jullie absoluut heel veel waarde te geven. Onwijs goed gedaan en ik hoop dat jullie nog veel mensen mogen helpen met hun Koreaans.”

Willie

“De cursus is gratis, uitgebreid en ontzettend leuk. Ik kende de club al, dus ik had er van tevoren al vertrouwen in. Maar het is echt geweldig om aan de cursus deel te nemen. Je kunt er alleen maar beter van worden. Je wordt er hoogstens heel enthousiast van. Het werkt verslavend als je eenmaal begint. Kortom, ik raad het zeker aan om te doen.”

Zaire

“Ik zou dit echt letterlijk iedereen aanraden. Alles is gewoon compleet gratis. Het verbaast me nog steeds hoeveel ze je hier leren. Je leert zo ontzettend veel en het is echt crazy.”

Carolina

“Nadat ik zelf met zoveel plezier heb deelgenomen, ga ik natuurlijk ook anderen motiveren om hetzelfde te doen. Ik heb zelfs mijn zusje meegenomen en ook zij heeft genoten van deze drie live lessen. We hebben zoveel geleerd in deze paar lessen. Dat maakt het extra leuk.”

>